suzana's FotoPage
WELCOME TO SUZANA n FAMILY`s FOTOPAGE
By: Suzana Baharim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-Jun-2008 11:32 Email | Share | | Bookmark
TULIP MAY 2008

awal may lalu, musim tulip so apa lagi drive le ke niigata sana..yg dkt2 pun ada but ladang nye kecik dan dah byk kali pergi...first skali kami singgah niigata university ada perjumpaan pelajar kat sana, dapat mkn nasi ayam free..then bertolak ke nakajyo sambil menghirup udara segar bertiup dari laut jepun(JAPAN SEA). sampai kat ladang tulip terus kami bergambar memandangkan cuaca macam nak hujan...elok je abis bergambar, hujan pun turun mencurah2,, sambil tunggu hujan, kami ramai2 mkn aiskrim......kat lam gambar ni ada skali gambar student2 bujang kat sini yg rapat dgn saya, yg slalu take care of anis and safwan..THANKS a lot...



Saturday, 24-May-2008 06:47 Email | Share | | Bookmark
TRIP TO OSAKA n KYOTO

awal bulan april lepas kami pergi bercuti setelah lama tak jalan2 jauh...our journey bermula dgn naik kereta sampai toyama...sebelum naik train ke osaka pukul 2 pagi, kami rehat kat rumah boss(hafiz) cik abg fariza then sampai kat osaka pukul 6pagi, lepas breakfast dan rehat kami pun masuk universal studio japan. sebelum ni dah pernah pergi dgn hubby je waktu anak2 stay kat malaysia dgn atuknenek kejap dulu...so kali ni nak bawa budak2 pula...nasib baik bawa twin stroller, so senang xyah dukung terutama anis yg gendut itu...kami byk tgk show2 je sebab ride byk yg bdk2 tak boleh naik...dah nak malam baru bertolak ke rumah kawan iaitu abg din dan kak izah...alhamdulillah dapat tumpang tido dan makan disana..baby mereka yg masih kecil baru saja operate kerana ada masalah jantung dan salurannya..not only jantung berlubang but ada lagi satu problem yg kesnya jarang ada..but alhamdulillah operation nya berjaya dan nanti maybe ada lagi susulan kot..kami doakan baby tu sihat dan panjang umur...

wait ye...tak abis upload lagi...see you
sambung gambar kat NARA PARK



Saturday, 24-May-2008 06:21 Email | Share | | Bookmark
SAKURA in last april

SAKURA....SAKURA....cherryblossom...ni kat kawasan kampus...sepanjang jalan ditanam pokok ni..yg menariknya pokok2 ni berubah2 mengikut musim....musim salji, pokoknya botak tinggal ranting2 hitam jer, musim bunga keluar bunga2 sakura, lepas abis sakura , keluar daun2 hijau sampaila nak masuk musim luruh, keluar daun2 merah, lepastu dah hujung autumn daun2nya berguguran and masuk winter jadi la botak semula...actually saya dah malas nak bergambar dgn sakura nih...mana tak nya dah berthn2 menghuni bumi nagaoka ni so kalau amik gambo pun spot yg sama jer...but kali ni special sebab amik gambar dgn family....


Saturday, 24-May-2008 05:43 Email | Share | | Bookmark
PERKEMBANGAN TERKINI....

Assalamualaikum kawan2...alhamdulillah berpeluang juga dapat update fotopages ni lagi...winter dah pun berlalu, cuaca sekarang sedang elok, tak panas tak sejuk...bestnya dapat bukak tingkap rumah luas2...anak2 pun sihat, start bulan 4 ari tu masing naik kelas, safwan kelas sumire, anis kelas himawari..safwan dah kena pakai uniform but anis just baju sukan...seronok anis lepas naik kelas ni sebab kelas sekarang bukan utk baby lagi...



...kenkyu(research) saya pun okey sejak sensei baru datang ni, senang nak rujuk dan bertanya...hubby belum dapat kerja yg baru lagi...nak part time pun tak boleh sebab dia still visa kerja, leceh pulak tukar visa family..so utk isi masa dan carik income sikit2, dia msk dan jual nasi bungkus kat student..minggu pertama saya tlg masakkan but minggu ke2 dia yg masak sendiri,saya cuma tlg2 bila free jer..hari jumaat kami buat special sikit disamping servis desert utk sedekah...Thanks kepada customer2 nasi bungkus kami ye (from Safwanis Catering)...saya juga dah cuba start bisness t-shirt muslimah...takdela untung sgt sebab beli dari org..but saja nak belaja selok belok berniaga baju...manalah tau blk malaysia nanti saya berpeluang bukak Safwanis Muslimah Boutique pulak ker




Sunday, 20-Apr-2008 14:22 Email | Share | | Bookmark
MARCH 2008

entry yg ni plak aktiviti kami bulan march...kami pi art trick museum...gambar2 ni semua dilukis je but nampak cam 3D kan...Nana dan linda pun ikut sama...apsal tah pelukis ni dok lukis gambo org bogel jer...rosak mata anak2 ku...




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net